Auto presvlake za Smart vozila

Auto presvlake za Smart vozila postale su sastavni deo njihovog enterijera.

Smart kompanija je osnovana 1994. godine, kao zajedničko ulaganje između SMH (proizvođača Swatch satova) i Daimler-Benz preduzeća (odnosno Mercedes-Benz Group AG). Naziv potiče upravo iz ove saradnje, tj. akronima osnivača sa dodakom reči „ART“.

Cilj nastanka novog proizvođača bio je razvoj malih, kompaktnih vozila namenjenih za gradsku vožnju. Pritom su morali biti i ekonomični i ekološki prihvatljivi. Ova ideja je potekla od izvršnog direktora SMH-a, Nicolasa Hayeka.

Još deceniju pre osnivanja Smart kompanije Hayek je smatrao da je automobilska industrija ignorisala sektor potencijalnih kupaca koji su želeli mali, a elegantan automobil. Zbog toga se zalagao da proizvodnu strategiju Swatch satova prenese na automobile, što je uslovilo saradnju sa čuvenom korporacijom.

Rezultati te saradnje bili su vidljivi 1998. godine, kada je osvanuo prvi Smart automobil. Vrlo brzo je osvojio srca urbanih vozača, te je tokom godina doživeo nekoliko redizajna i poboljšanja.

Smart i danas nosi titulu najpraktičnijeg gradskog auta. Imajući ovo u vidu ne čudi što prodaja auto presvlaka obuhvata modele za Smart vozila, a kada je neophodna kupovina novih presvlaka otkrijte u nastavku.

Promena izgleda presvlake

Estetika igra važnu ulogu pri izboru vozila, ali i kasnije u komforu tokom vožnje. Zato vozači veliku pažnju posvećuju održavanju unutrašnjosti svog vozila. Auto presvlake za Smart vozila jedan su od najlakših načina za dodavanje prefinjenog izgleda.

Auto presvlake za Smart vozila

Na tržištu postoje brojni tipovi presvlaka, kao i različiti materijali izrade, te je primetna velika razlika u kvalitetu. Ukoliko niste kupili kožne auto presvlake ili model od vrhunske tkanine nakon kratkog vremena korišćenja primetićete znake habanja.

Izbledala boja tkanine je prvi znak da se vašim presvlakama bliži kraj. Ona je naročito primetna na vozačevom sedištu, jer je ono najviše u upotrebi.

Osim boje, može doći i do popuštanja vezova tako da presvlaka postaje labovo postavljena. Posledica toga jesu vidljivi nabori na sedištima koji narušavaju njihov izgled.

Pojava rupa i cepanja tkanine upozoravajući je znak da je vreme da kupite novi model auto presvlake za Smart vozila.

Mirisi koje je nemoguće otkloniti

Dugotrajan, ukorenjen miris u automobilu je još jedan razlog da razmislite o kupovini novih presvlaka. Naime, tkanine manjeg kvaliteta imaju sposobnost upijanja i zadržavanja mirisa. Ne samo da teško možete da ih se rešite, već utiču na ugođaj tokom vožnje. Pojedini čak imaju negativan efekat po zdravlje.

Neprijatni mirisi u autu obično potiču od duvanskog dima. Mada mogu biti izazvani i mirisima kućnih ljubimaca, hrane, kao i drugih plesnivih stvari koji su doveli do razmnožavanja bakterija na presvlakama.

Da bi vazduh u vašem Smart-u ponovo bio prijatan i svež vreme je da kupite nove presvlake za sedišta.

Mrlje koje ne možete oprati

Svako ko kaže da nikada ništa nije prosuo u autu ne govori istinu. Bilo da je u pitanju kafa ili su vaša deca prosula sok ili grickalice, jedno je sigurno – unutrašnjost automobila prolazi kroz ogromnu količinu fleka tokom svog životnog veka.

Nažalost, ponekad ih nemoguće očistiti čak ni dubinskim pranjem. U tom slučaju jedino rešenje jeste nabavka novih presvlaka. One su, ujedno, najbolji način da svom automobilu vratite nekadašnji sjaj.

Auto presvlake za Smart vozila

Najbolje auto presvlake za Smart vozila čekaju vas u bogatoj ponudi našeg web shop-a. Ovde možete pronaći i visokokvalitetne auto presvlake za kamione.