01

Auto presvlake po meri

AUTO PRESVLAKE napravljene po meri Vašeg vozila

NAJKVALITETNIJE AUTO PRESVLAKE PO MERI

Auto presvlake za automobile proizvodimo od najkvalitetnijih materijala i u potpunosti su nakon postavljanja očuvane sve funkcije sedišta kao što su: air bagovi, sigurnosni pojasevi, deljivost i oblik istih. Kvalitetni materijali kao što su žakard, koža i drugi doprinose tome da sedišta vašeg vozila ostanu kao nova što će doprineti boljoj ceni kada budete prodavali vozilo.

U zavisnosti od tipa vozila, putničko, teretno, mini bus, kupcima nudimo veliki izbor najkavalitenijih univerzalnih auto presvlaka. Pogledajte našu online prodavnicu auto presvlaka i odaberite model koji vam se dopada jer u ponudi ih imamo više boja i dezena.

Svakim danom se broj presvlaka za vozila povećava jer auto industrija izbacuje na tržište nove modele, a mi se trudimo da u našoj ponudi imamo auto presvlake za sve vrste vozila.

TÜV sigurnosni sertifikat

Auto presvlake po meri iz naše ponude imaju nemački TÜV sertifikat za AIRBAG sisteme u sedištima. Naše auto presvlake po meri ne smetaju aktiviranju airbaga smeštenog u sedišta vozila.

Vodootporne auto presvlake

Najkavlitetnija koža je naš izbor i doprinosi da auto presvlake po meri budu vodootporne što utiče na njihovu dugovečnost kao i sedišta vašeg vozila.
AUTO PRESVLAKE

AUTO PRESVLAKE ZA SVE MODELE

Auto presvlake po meri za automobile su precizno izrađene po tačnim merama modela vašeg automobila, i na taj način idealno se pokalapaju sa mestima za vazdušne jastuke, prostorima za kačenje sigurnosnih pojaseva, ručicama za pomeranje položaja auto sedišta, rukonaslona, glavonaslona i dr.

Auto presvlake po meri svojim izgledom ulepšaće enterijer vašeg automobila, kamiona ili mini busa, a kvalitet izrade i materijala garancija su dugovečnosti naših auto presvlaka.

auto presvlake po meri PRE I POSLE

  Ispunite formular za upit za izradu auto presvlaka po meri

  Uskoro ćemo vam poslati našu ponudu za auto presvlake izrađene po meri

  04

  AUTO PRESVLAKE

  PO MERI

  Jovan Veljković

  Jovan Veljković

  Jagodina

  Napokon sam pronašao auto presvlake koje ujedno štite sedišta ali i daju ukras vozilu. Mislio sam da ovako nešto ne postoji na našem tržištu. I što je najvažnije uz pomoć supruge sam ih baš brzo postavio. Stoje kao da su krojene za moj Golf VII.

  Goran Stojanović

  Goran Stojanović

  Beograd

  Kao vlasnik preduzeća koje ima veliki vozni park, očuvanost vozila je prioritet. Najveći problem do sada su nam bila sedišta koja su se brzo habala. Uz vaše auto presvlake naša vozila sada mnogo više vrede kada dodje do zamene i unapređenja voznog parka.