01

NAJBOLJE AUTO PRESVLAKE

ZAŠTITITE SEDIŠTA U SVOM VOZILU I OPLEMENITE ENTERIJER

AUTO PRESVLAKE

Dizajn – Kvalitet – Udobnost

Verujemo da se izvrsnost u poslovanju postiže stavljanjem kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo kupaca na prvo mesto. Kairos Auto presvlake konstantno prate inovacije u svom sektoru i svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom realizovali smo mnoge projekte opremanja voznog parka auto sedištima i na taj način pružanja udobnosti tokom vožnje našim cenjenim kupcima. 

Naše auto presvlake su se razvile tokom godina istraživajući tržište i modele vozila ali i uz pomoć sugestija i mišljenja korisnika kako bi kompletnu viziju unapređenja podigli do najvišeg kvaliteta.

Iza uspeha našim auto presvlaka je pristup upravljanja orijentisan na kupca i produktivnost. Kombinujući razumevanje tehnologije i estetike u svojim proizvodima, nastavljamo da budemo lider na tržištu.

Pružamo vam auto presvlake visokog kvaliteta kako bi vaša vožnja u vozilu poprimila jedan savim novi oblik.

02

Zašto mi?

Testimoniali

Jovan Veljković

Jovan Veljković

Jagodina

Napokon sam pronašao auto presvlake koje ujedno štite sedišta ali i daju ukras vozilu. Mislio sam da ovako nešto ne postoji na našem tržištu. I što je najvažnije uz pomoć supruge sam ih baš brzo postavio. Stoje kao da su krojene za moj Golf VII.

Goran Stojanović

Goran Stojanović

Beograd

Kao vlasnik preduzeća koje ima veliki vozni park, očuvanost vozila je prioritet. Najveći problem do sada su nam bila sedišta koja su se brzo habala. Uz vaše auto presvlake naša vozila sada mnogo više vrede kada dodje do zamene i unapređenja voznog parka.

03

Najveća ponuda AUTO PRESVLAKA

UPOZNAJTE SE SA MODELIMA AUTO PRESVLAKA