Auto presvlake za Dacia vozila

Auto presvlake za Dacia vozila izbor su mnogih vozača.

Automobile Dacia S.A je rumunski proizvođač automobila koji je dobio ime po istorijskom regionu koji čini današnju Rumuniju. Kompanija je osnovana 1966. godine, uz pomoć francuskog proizvođača Renoa. Prvobitno je nosila naziv Uzina de Autoturisme Pitești (Fabrika Automobila Pitešti).

U naredne 2 godine dobila je licencu od Renoa, te je počela da proizvodi Renault 12. Ubrzo je sa njene trake sišla i izmenjena verzija Renault 8, koja je dobila ime Dacia 1100, kao i ograničena verzija 1100S, sa snažnijim motorom i manjim estetskim promenama.

Nakon 3 decenije od osnivanja vlada Rumunije donela je odluku da kompaniju proda Reno grupaciji. Time je dodatno osnažena pomoć od strane francuskog proizvođača tako da danas Dacia spada u najveću rumunsku kompaniju koja godišnje proda preko pola miliona putničkih i komercijalnih vozila. Najpoznatija su Duster, Logan, Sandero, Spring i Jogger.

Imajući ovo u vidu ne čudi što je prodaja auto presvlaka velikim delom orijentisana upravo na ove modele.

Auto presvlake za Dacia vozila napravljene su od najboljih materijala

Da li želite da unutrašnjost vašeg automobila učinite elegantnijom i zanimljivijom? U tome će vam pomoći auto presvlake za Dacia vozila. One mogu ne samo da transformišu vaš auto dajući mu lični stil, već i da istrošenim, starim sedištima podare nov, osvežen izgled.

Auto presvlake za Dacia vozila

I dok su prve presvlake za automobile bile skromnog dizajna i napravljene od jedne vrste tkanine, danas postoji širok spektar materijala. Među njima se posebno izdvajaju vinil, pike, žakard, veštačka i prirodna koža.

Svaki materijal ima svoja svojstva, specifikacije i kvalitet koji se međusobno razlikuju, te je odluka o materijalu prvi korak pri kupovini.

Koje su najbolje auto presvlake za Dacia vozila?

Vinil je jedna od čestih tkanina koja se koristi za auto presvlake. Glavni razlog njene upotrebe jeste niska cena, te je široko rasprostranjena tkanina i za auto presvlake za kamione. Međutim, sa njom dolazi i jefiniji izgled unutrašnjosti, kao i kraći vek trajanja. Iako su lake za održavanje leti nije nimalo prijatno sedeti na njima.

Elegantniji dizajn donosi engleski žakard. Kako nastaje kombinovanjem prirodnih i sintetičkih vlakana objedinjuje najbolje karakteristike ovih niti, te se auto presvlake za Dacia vozila mogu pohvaliti otpornošću na habanje, postojanošću boje i prefinjenim sjajem.

Poslednjih godina sreću se i presvlake za sedišta napravljene od pike tkanine. U pitanju je dvostruko tkani pamučni materijal reljefnog uzorka koji će vašoj Dacii dati moderan, atraktivan izgled. Dok za one koji žele da osete nežni dodir tu su presvlake od pliša i somota.

Najvišu klasu čine kožne auto presvlake. Bez obzira da li je reč o fauks ili prirodnoj koži krasi ih sofisticirani dizajn koji unosi dozu luksuza.

Cena auto presvlaka za Dacia vozila

Zavisno od materijala i složenosti dizajna dolazi i cena. Zato pre nego što krenete u kupovinu obavezno odredite budžet koji ste spremni da izdvojite za njih. Ipak, morate znati da kvalitet dolazi sa višom cenom, ali garantuje ne samo lepši izgled, već i trajnost. Samim tim, dugoročno gledano ovakve presvlake su povoljnije.

Auto presvlake za Dacia vozila

Auto presvlake za Dacia vozila vrhunskog kvaliteta možete pronaći u našoj ponudi.