Kožne auto presvlake od fauks kože

Kožne auto presvlake od fauks kože su najkvalitetnija verzija za zaštitu sedišta u vašem vozilu.

Bez obzira da li ste kupili potpuno nov ili polovni automobil, složićete se da on nije nimalo mala investicija. Zato stručnjaci savetuju da osigurate da vaše vozilo zadrži vrednost, kako biste mogli da dobijete dobru cenu kada odlučite da ga prodate. Jedan od najlakših načina da sprečite pad vrednosti jeste održavanje.

Međutim, mnogi vozači pod tim podrazumevaju samo spoljašnji izgled, te se fokusiraju na redovno čišćenje i poliranje. Takođe, ulažu u farbanje i finu završnu obradu kako bi automobil sijao. A šta je sa enterijerom?

Nemojte da zaboravite da je i briga o unutrašnjosti podjednako važna za očuvanje vrednosti vozila, ali i za vašu udobnost tokom korišćenja. Najlakši način da to obezbedite jeste upotreba auto presvlaki.

S obzirom da na tržištu postoje mnoge vrste napravljene od različitih materijala vam skrećemo pažnju zašto su kožne presvlake najbolji izbor.

Kožne auto od fauks kože presvlake su sinonim za luksuz

Kožne auto presvlake od fauks kože, definitivno, daju vozilu prefinjeniji izgled, koji privlači pažnju. Osećaj meke kože pri dodiru i karakteristični skupoceni miris predstavljaju prestiž, podižući estetiku vozila na viši nivo. Čak i obične komercijalne automobile pretvaraju u skupocene limuzine. Ujedno, pružaju nestvarni doživljaj pri vožnji, koji se pamti.

Kozne auto presvlake

Pored impresivne estetike, koja nikada ne izlazi iz mode, poznato je da su kožne presvlake i vrhunskog kvaliteta. One ne blede pod uticajem sunčevih zraka, ne cepaju se, niti pucaju, te je zagarantovan besprekorni izgled i nakon godina upotrebe. Imajući ovo u vidu ne čudi što su proglašene za najbolje auto presvlake, jer, zaista, spadaju u najvišu klasu koju možete dobiti u ovom segmentu.

Kožne auto presvlake od fauks kože pružaju neverovatnu udobnost

Duga vožnja na putu ili tokom radnog dana više nije problem, jer kožne auto presvlake donose izuzetni komfor. Tajna se krije u materijalu koji se lako prilagođava temperaturi. Naime, obezbeđuje hlađenje tela u toku toplih dana, te ne morate brinuti za znojenje, što je česta posledica višečasovnog sedenja na sedištima koja su izrađena od tkanina. S obzirom da se kožne auto presvlake brže zagrevaju nakon paljenja grejanja dobra regulacija temperature se postiže i pri niskim temperaturama.

Još jedna prednost presvlaka od kože jeste smanjivanje alergena. Mnogi ljudi pate od alergija dok borave u vozilu zbog prašine i polena koji se taloži u vlaknima platnenih presvlaka. Za razliku od njih, kožne nemaju tendenciju zadržavanja čestica prašine i prljavštine, te možete lakše da dišete i izbegnete kijanje ili bol u sinusima. Samim tim je i vožnja prijatnija.

Lako se održavaju

Svakodnevna upotreba automobila zahteva čišćenje unutrašnjosti gotovo na nedelju dana, a u retkim slučajevima na 2 nedelje. Srećom, kožne auto presvlake olakšaće vam ovaj posao. One su mnogo jednostavnije za održavanje u poređenju sa modelima od tkanine. Ne samo da ne morate da ih usisavate, već je dovoljno da prebrišete i u trenu ćete ukloniti svu prljavštinu i prosutu hranu ili piće.

Nećete morati da brinete ni o mrljama koje ostaju i narušavaju lepotu sedišta, što je uobičajena pojava na presvlakama od tkanine.

Kozne auto presvlake

Kožne auto presvlake od fauks kože vrhunskog dizajna čekaju vas u našoj ponudi. Naše presvlake su napravljene po meri tako da u potpunosti odgovaraju svim performansama vašeg automobila. Dok potvrdu o sigurnosti vožnje sa njima garantuje nemački TÜV sertifikat za AIRBAG sisteme u sedištima.