Auto presvlake za Fiat vozila

Auto presvlake za Fiat vozila sačuvaće enterijer vašeg četvorotočkaša.

Čuveni italijanski proizvođač automobila osnovan je 11. jula 1899. godine pod imenom Società Anonima Fabbrica Italiana Automobili Torino. Već naredne godine fabrika je sa 150 zaposlenih proizvela 24 automobila.

Tokom svoje više od veka duge istorije Fiat, tj. Fabbrica Italiana Automobili di Torino, kako glasi pun naziv, je postao najveći proizvođač automobila u Evropi i treći u svetu, odmah posle General Motorsa i Forda.

U bogatom proizvodnom programu našli su se železnički motori, vojna vozila, poljoprivredne mašine i traktori, avioni, pa i oružje, kao što je Fiat–Revelli Modello iz 1914. Dok su, danas, najaktuleniji modeli automobila Fiat 124 Spider, Fiat 500, 500L i 500X, Fiat Panda, Fiat Grande Punto, Fiat Tipo, Fiat Doblo i Fiat Idea.

S obzirom da je u Kragujevcu pre 10 godina otvorena fabrika „Fiat automobili Srbija“, vozila ovog brenda su vodeća na našim putevima. Samim tim i prodaja auto presvlaka velikim delom obuhvata modele za njih.

Da li su mom vozilu potrebne auto presvlake?

Kupovina automobila nije mala investicija. Zato svaki vozač nastoji da sačuva njegov vek trajanja. U tome vam mogu pomoći auto presvlake.

Auto presvlake za Fiat vozila

Auto presvlake za Fiat vozila štite originalni materijal sedišta, pre svega, od habanja. Tokom višegodišnje vožnje, čak i na najkvalitetnijim sedištima, biće primetni tragovi sedenja. Nije redak slučaj da doće i do cepanja tkanine sedišta. Ova oštećenja, koja nastaju vremenom, postepeno narušavaju interijer vozila.

Dodatni problem stvara prljavština koja sa puteva dospeva u unutrašnjost. Negativan efekat imaju i sunčevi zraci koje ne možemo izbeći, a glavni su uzročnik izbledelih sedišta.

Nemojte da zaboravite i na slučajno prosutu kafu, sok ili grickalice. Ma koliko se trudili u vožnji da budemo pažljivi ove neprijatnosti se svima dešavaju. Srećom, mogu se izbeći upotrebom auto presvlaka.

Koje auto presvlake za Fiat vozila izabrati?

Univerzalne auto presvlake, baš kao što im naziv kaže, napravljene su tako da odgovaraju većini brendova. S napretkom proizvodnje, ove vrste dolaze u širokom rasponu kako boja, tako i materijala, te možete lako njihov dizajn da prilagodite enterijeru vozila. Ipak, morate biti spremni da neće podržati u potpunosti funkcionalnost sedišta.

Ukoliko želite da auto presvlake za Fiat vozila ovaj model je idealan.

Ovde spadaju i kožne auto presvlake za Fiat vozila,mada se sreću i modeli od kvalitetnih tkanina.

Kako da univerzalne auto presvlake za Fiat vozila bolje pristaju sedištu?

Da bi univerzalne presvlake pružale besprekorni izgled vašim sedištima pre montiranja neophodna je priprema. Prva stvar koju treba da uradite jeste da sklonite naslon za glavu. Zatim, obavezno detaljno očistite sedište. Time ćete izbeći pojavu neravnina nakon postavljanja presvlake.

Stručnjaci savetuju da posle čišćenja naprskate sedišta specijalnim dezodoransima za tkaninu kako biste otklonili sve neprijatne mirise koji su se na njihovom materijalu zadržali.

Auto presvlake za Fiat vozila

Ako postoje oštre ivice ili delovi koji vire iz vašeg originalnog sedišta, moraćete da ih popravite pre nego što postavite presvlake. U protivnom, postoji opasnost da će se presvlake istrošiti brže nego što je fabrički predviđeno.

Najbolje auto presvlake možete pronaći u našoj ponudi.