Auto presvlake za Renault

Auto presvlake za Renault sačuvaće vrednost vašeg automobila.

Čuvena francuska kompanija ima tradiciju proizvodnje vozila dugu više od jednog veka. Osnovali su je 25. februara 1899. godine braća Louis, Marcel i Fernand Renault zajedno sa Thomasom Evertom. Zahvaljujući tehničkom umeću i inovativnim idejama Renault automobili su vrlo brzo osvojili tržište. Samim tim je proširena i proizvodnja. Pored putničkih automobila pod imenom kompanije našla su se i kombi vozila, autobusi, traktori i kamioni. Da bi tokom ratova, tačnije u periodu od 1918. do 1945. godine kompanija proizvodila i tenkove.

Napredovanjem tehnike i tehnologije, razvijali su se i Renault modeli tako da današnja ponuda obuhvata 13 putničkih i 3 komercijalna vozila. Clio, Kangoo, Laguna, Mégane, Scénic, Twingo – samo su neki od najupotrebljavanijih koje zbog vrhunskih perfomansi, elegantnog dizajna i potpunog komfora u vožnji rado biraju vozači. Dok za komercijalnu upotrebu na raspolaganju su Kangoo Express, Master, Trafic.

S obzirom da Renault po proizvodnji zauzima 3. mesto u Evropi, auto presvlake za vozila ovog brenda su veoma tražene.

Univerzalne ili tipske auto presvlake za Renault?

Univerzalne auto presvlake imaju standardne karakteristike koje odgovaraju velikom broju brendova, uključujući i Renault modele. Iako su mnoge od njih izrađene od najkvalitetnijih materijala imajte u vidu da neće kompletno pratiti dizajn enterijera vašeg vozila. Zato stručnjaci savetuju da izaberete auto presvlake po meri. Ove presvlake su u potpunosti prilagodljive.

Auto presvlake za Renault

Kako se tokom godina menja dizajn vozila istog modela auto presvlake za Renault napravljene po meri odgovaraju dizajnu modela iz date godine. Na taj način pružaju maksimalnu udobnost i bezbednost, jer savršeno prianjaju sedištu i ne prekrivaju izlaze za airbag-ove i za kačenje sigurnosnih pojaseva.

Najbolje auto presvlake za Renault napravljene su od kože

Sigurni smo da ćete se složiti da sofisticirani izgled i meki osećaj pri dodiru kože na sedištu ne može se ni sa čim uporediti. Kožne presvlake su sinonim za luksuz, te čitavu Renault unutrašnjost podižu na viši nivo.

Osim besprekorne estetike, kožne auto presvlake po meri se mogu pohvaliti izuzetnom izdržljivošću, te ne morate da brinite o kupovini novih sve dok ne odlučite da auto prodate i nabavite novi. Takođe, lako se održavaju, što je posebno značajno za porodice sa malom decom. Prosipani sok, mrlje od čokolade, prosute mrvice grckalica i tragovi bojica su česti pratioci vožnje sa najmlađima.

Za razliku od tekstilnih auto presvlaka, koje morate da skinete kako biste ih oprali, kožne modela dovoljno je da obrišete. Ni dubinsko čišćenje nije potrebno, jer one zadržavaju visoki sjaj.

Još jedna prednost kožnih auto presvlaka jeste bolje prilagođavanje temperaturi. Naime, koža se brže hladi leti kada se upali klima, ali i brže zagreva nakon paljenja grejanja tokom hladnih dana.

Kako izabrati auto presvlake za Renault?

Mnogi ljudi stavljaju veliki prioritet na spoljašnjost svojih automobila i kamiona. Međutim, nemojte da zaboravite da i unutrašnjost ima važnu ulogu u formiranju celokupnog utiska. Auto presvlake za Renault vam u tome mogu pomoći.

Auto presvlake za Renault

Modeli koji se prave po meri omogućavaju vam da učestvujete u njihovom dizajnu tako da svom vozilu date lični pečat. Od kombinacija boja, preko načina na koji su one postavljene, pa do ukrasnih šavova – opcije su beskonačne.

Da bi vaš Renault imao jedinstvene presvlake koje se izdvajaju od drugih, kontaktirajte nas!