Auto presvlake za Audi vozila

Auto presvlake za Audi vozila postale su obavezna oprema ovih luksuznih automobila.

Nemačka kompanija Audi je jedan od najvećih proizvođača automobila u svetu. Ujedno i jedan od najstarijih. Osnovao ju je inženjer August Horch 1909. godine, te je po njemu i dobila ime. Naime, Augustov sin, polazeći od porodičnog prezimena, došao je na ideju da nemačku reči „hör“ koja znači „slušaj“ prevede na latinski, dobivši sada već svima dobro poznati naziv.

Godine 1932. Audi se udružio sa Horch, DKW i Wanderer, osnovavši zajedno Auto uniju. Upravo je ovaj savez doveo do kreiranja prepoznaljivog logoa sa 4 prstena koji simbolizuju 4 kompanije.

Auto presvlake za Audi vozila

Prekretnica u razvoju usledila je 60-ih godina kada je Auto uniju preuzeo Volkswagen. Usledilo je i predstavljanje modela F103 i modela 100, koji su vrlo brzo osvojili brojne vozače. Svakim novim automobilom brend je pomerao granice u auto industriji, opravdavajući svoj slogan „Vorsprung durch Technik“, što znači „Napredak kroz tehnologiju“.

Audi, danas, obuhvata niz izvanrednih vozila. Tu spadaju 7 modela serije A, 8 SUV i kupe modela, 11 sportskih automobila, 8 trkačkih (racing sport), kao i 2 električne verzije. Imajući u vidu široku ponudu ne čudi što je prodaja auto presvlaka velikim delom prilagođena upravo Audi vozilima.

Zašto koristiti auto presvlake za Audi vozila?

Automobil je jedna od kupovina za koju ćete izdvojiti veliki iznos novca. Zbog toga vlasnici automobila, posebno luksuznih brendova, kakav je Audi se trude da zaštite vrednost svog četvorotočkaša.

Iako većina vozača obraća pažnju na farbu na karoseriji i farove, nemojte da zaboravite da je i unutrašnjost vozila izložena prljavštini i oštećenjima. Prva na udaru, svakako, su sedišta. Konstantna težina putnika dovodi do habanja materijala. Dok mrlje od hrane i pića, kao i nečistoća koje dolaze sa puteva je nemoguće izbeći.

S obzirom da je zamena čitavog sedišta veliki izdatak, najbolje auto presvlake mogu vam pomoći da sačuvate lepotu enterijera svog vozila. Dizajnirane su tako da savršeno prianjaju obliku sedišta, te sprečavaju da prašina, hrane, piće, znoj, dlake kućnih ljubimaca, pa i štetno UV zračenje prodre do originalne tkanine sedišta.

Osim zaštitne uloge, auto presvlake za Audi vozila pružaju vam dodatnu udobnost pri vožnji, kao i izolaciju od hladnoće ili vrućine.

Auto presvlake za Audi automobile najpravljenje su od najkvalitetnijih materijala

Razvoj tehnike i tehnologije doveo je do inovacija i na polju auto presvlaka. Ne samo da su dostupne u različitim dezenima, već i od različitih materijala vrhunskog kvaliteta, kao što su poliester, engleski žakard, pliš, pike tkanina. Dok najvišu klasu čine kožne auto presvlake.

Tkanine koje se koriste za izradu odgovaraju svetskim standardima u auto industriji. Na taj način je obezbeđena funkcionalnost i trajnost dugi niz godina.

Pored izbora materijala izuzetnog kvaliteta velika pažnja se posvećuje samom dizajnu. Svaki, pa i najmanji detalj, je rezultat predanog modeliranja, uz poštovanje elegantnih linija koje krase Audi vozila. Zahvaljujući tome vaš auto dobiće dodatnu dozu luksuza i jedinstveni izgled kojim će se izdvojiti od drugih iz svoje klase.

Auto presvlake za Audi vozila

Prelepo dizajnirane auto presvlake za Audi vozila možete pronaći u našoj bogatoj ponudi.