Auto presvlake za Jeep vozila

Auto presvlake za Jeep vozila popularni su dodatak ovih moćnih četvorotočkaša.

Džip je danas postao sinonim za svako terensko vozilo. Ipak, treba znati da iza imena ovih automobila stoji multinacionalna kompanija Chrysler Group.

Pre 1940. izraz „džip“ se koristio kao žargon američke vojske za nove regrute ili vozila. Da bi od Drugog svetskog rata dobio sasvim drugačije značenje. Naime, američka vojska je proizvođačima postavila zadatak da konstruišu vozilo koje će omogućavati nesmetano kretanje po svim terenima. Tako je nastao prvi džip Willys.

Neverovatno izdržljivo, dovoljno brzo, bez obzira na stepen nagiba uspona i težinu terena, Chryslerovo vozilo je vrlo brzo privuklo pažnju javnosti. Krajem rata dobio je komercijalni model CJ – 2A. Time je Jeep postao najstarije vozilo za masovnu proizvodnju sa pogonom na sva četiri točka.

Jeepov trenutni asortiman proizvoda sastoji se od sportskih terenskih vozila, kako krosovera, tako i SUV-ova i modela koji su u potpunosti vredni terenske vožnje, uključujući jedan kamionet. Najpoznatiji među njima u našoj zemlji su Wrangler, Grand Cherokee, Liberty, Compass, Avenger i Renegade. Samim tim, prodaja auto presvlaka za Jeep najvećim delom se zasniva na ovim modelima.

Auto presvlake za Jeep vozila najvišeg kvaliteta

Jeep vozila spadaju u višu klasu. Među vozači predstavljaju prestiž, te u skladu sa tim treba da budu i presvlake za njih. Upravo takav nivo pružaju kožne auto presvlake.

Auto presvlake za Jeep vozila

Kožne presvlake izgledaju luksuzno. Samim tim unose dozu elegancije u enterijer vozila, stvarajući impresivan efekat. One nikada ne izlaze iz mode, te će vaš automobil imati u svakom trenutku atraktivan izgled, koji privlači poglede slučajnih prolaznika. Ujedno, povećavaju vrednost vozila, što je posebno važno kada odlučite da ga prodate.

S obzirom da su najvišeg kvaliteta obezbeđuju ne samo vrhunski izgled već i višegodišnju trajnost. Zapravo, njihovom upotrebom nećete morati da brinete o čestom izdvajanju novca za kupovinu novih.

Kožne auto presvlake za Jeep vozila pružaju udobnost tokom vožnje

Koža je sinonim za komfor. Nežni dodir i sjaj koji je krasi učiniće da se osećate opušteno bez obzira da li idete na posao ili put, te vas čeka duga vožnja.

Aroma i miris koji ostavljaju kožna sedišta, takođe, su prijatniji i izrazitiji. Ovo je još jedna karakteristika koja kožna sedišta izdvaja od modela drugih vrsta materijala. Mnoge vozače miris kože kada uđu svaki put podseća na miris novog vozila, što je dodatni razlog da izaberu kožne presvlake.

Svakako, ne treba zaboraviti ni činjenicu da auto presvlake za Jeep vozila od kože sprečavaju pojavu alergija. Naime, prašina, polen i grinje ne talože se na koži, kao u vlaknima platnenih presvlaka. To znači da sa kožnim presvlakama lakše ćete disati i izbeći ćete kijanje ili bol u sinusima.

Lako održavanje

Da bi vaš automobil bio ne samo besprekornog izgleda neophodno je redovno održavanje. Srećom, kožne auto presvlake neće vam oduzimati mnogo vremena za to.

Dovoljno je da prašinu, mrlje od tečnosti i druge nečistoće prebrišete mekom krpom. Nema potrebe da ih često usisavate, niti da brinete od tragovima fleka koje ostaju na platnenim presvlakama.

Auto presvlake za Jeep vozila

Za očuvanje sjaja koristite specijalni proizvod namenjen za zaštitu kože.

Najbolje auto presvlake za Jeep vozila možete pronaći u našem web shop-u. U bogatoj ponudi čekaju vas i auto presvlake za kamione.