Auto presvlake za Mercedes vozila

Auto presvlake za Mercedes vozila pružiće jedinstveni izgled vašem automobilu.

Kada se pomenu luksuzni automoboli mnogima su prvi na pameti Mercedes-Benz modeli. Svojim besprekornim dizajnom, elegantnom formom i moćnim karakteristikama, ovaj nemački proizvođač zasluženo nosi titulu najboljih više od jednog veka.

Sve je počelo krajem 19. veka kada su Gotlib Dajmler i Karl Benc nezavisno jedan od drugog konstruisali automobile koje su pokretali motori sa unutrašnjim sagorevanjem. Vrlo brzo su ujedinili svoje ideje, te je nastala kompanija pod nazivom Daimler-Benz. Da bi od početka 20. veka ponela naziv po kome je i sada poznata. Naime, 1900. godine austrijsko-mađarski diplomata i trgovac automobilima Emil Jellinek naručio je 36 automobila po ceni od 550.000 maraka, te je zatražio da ih nazovu po njegovoj kćeri Mercedes Jellinek.

Auto presvlake za Mercedes vozila

Danas, Mercedes-Benz obuhvata 20 putničkih automobila najviše klase, 14 vrhunskih autobusa i 5 teretnih vozila. Imajući u vidu bogat proizvodni program ne čudi što su auto presvlake za Mercedes vozila veoma tražene.

Najbolje auto presvlake za najbolja vozila!

Ranijih godina na tržištu bile su dostupne univerzalne auto presvlake, koje su dizajnirane tako da većim delom odgovaraju različitim proizvođačima, uključujući i Mercedes-Benz. Sa razvojem tehnike i tehnologije izrade napredovala je i ova oblast, te su se pojavile auto presvlake po meri. Ne samo da su izrađene od najkvalitetnijih materijala, već i u skladu sa svim karakteristikama vozila, tako da su gotovo neprimetna na sedištu.

Ujedno, garantuju 100% bezbednost pri vožnji, jer ne ometaju funkcionisanje air bagova, sigurnosnih pojaseva i drugih elemenata na sedištu. Pružaju i neverovatni komfor čak i pri dugotrajnoj vožnji. Ne morate brinuti ni za opcije grejanja i hlađenja sedišta. S obzirom da su u pitanju auto presvlake najviše klase dizajnirane su tako da osiguravaju da ove funkcije na sedištu rade efikasno. Dok kod klasičnih sedišta, kožni materijal obezbeđuje dobru regulaciju temperature tela.

Verovali ili ne, auto presvlake za Mercedes vozila doživele su promene i u pogledu dizajna. Tako su svedenu formu u nijansama crne, sive i braon, zamenili smeli tonovi. Zahvaljujući kreativnim kombinacijama boja interijer Mercedes-Benz vozila ne može ostati nezapažen, pa možemo slobodno da kažemo da u estetici prati spoljašnji dizajn.

Kako izabrati auto presvlake za Mercedes vozila?

Auto presvlake za Mercedes vozila daju svež izgled, unoseći dodatnu dozu luksuza ovim skupocenim automobilima.

Iako su mogućnosti kombinovanja neograničene stručnjaci savetuju da izaberete efektne detalje, poput crvenog ili narandžastoj šava na prefinjenoj crnoj koži. Ukoliko želite upečatljiviji dizajn izaberite spoj 2 kontrasne boje. Poslednjih godina u trendu je jarka žuta koja savršeno odgovara crnim i sivim tonovima, dok su veliki comeback doživele različite plave nijanse – od nebo plave, pa do intenzivne.

Auto presvlake za Mercedes vozila

Za vozače koji žele da naglase crnu spoljašnjost svog četvorotočkaša pravi izbor su presvlake bogate mahagoni boje, koje možete kombinovati sa crnom. Ukoliko je enterijer vašeg vozila u svetlijim bež nijansama tu su modeli presvlaka u oker i braon bojama.

Kožne auto presvlake za Mercedes vozila čekaju vas u našoj bogatoj ponudi.