Auto presvlake za Ford vozila

Auto presvlake za Ford vozila pružaju najbolju zaštitu enterijeru ovih automobila.

Američku kompaniju osnovao je 1903. godine. Henry Ford. Zahvaljujući vrhunskim perfomansama, koje nisu viđene u to vreme, prvi automobil – Model A Ford je prodao za samo mesec dana nakon osnivanja.

Usavršavanje motora, ali i dizajna, nastavljeno je u narednim godinama. Čak 19 novih modela su se pojavili u periodu između 1903. i 1908. Neki su dolazili sa 2 cilindra, neki sa 4, a jedan je imao 6 cilindara. Kod pojedinih verzija pogon je bio preko lanca, dok kod drugih preko vratila.

Najuspešniji među njima bio je Model N. Lagan, malih dimenzija i jednostavan za rukovanje ovaj automobil je vrlo brzo postao omiljen među vozačima. Njegovu popularnost narušio je Model T koji se pojavio 1908. godine. U međuvremenu Ford je izbacio različite modele na šasiji T modela kao što su kamioneti, šlep službe, kiperi i autobusi.

Da je, zaista, reč o izuzetnom vozilu potvrđuje i podatak da je prodato preko 15 miliona samo u Sjedinjenim Američkim Državama. Model T je, ujedno, i prvi automobil koji je doživeo masovnu proizvodnju.

Najpopularniji Ford automobili u našoj zemlji su Focus, Fiesta, Ecosport, Explorer, Bronco, Mustang, Puma. Samim tim, prodaja auto presvlaka za Ford najvećim delom obuhvata ova vozila. Posebnu pažnju privlače modeli napravljeni od pliša.

Auto presvlake za Ford vozila koje donose dodir luksuza

Pliš je tkanina prepozatljive forme koja se pojavila početkom 20. veka. Karakteriše ga gusto tkanje koje se sastoji od kratkih vlakana zbijenih jedne uz druge tako da stvaraju pahuljastu formu.

Auto presvlake za Ford vozila

Prvobitno je pravljen od prirodnih vlakana poput pamuka ili vune. Dok se danas kao podloga koriste svila i pamuk, a vlakna su najčešće sintetička.

Pliš je cenjen zbog svoje meke teksture i sposobnosti da pruži udoban osećaj kao nijedan drugi materijal. Krasi ga i neverovatna elegancija, te plišane auto presvlake unose dašak glamura čak i u starije Ford automobile.

Komfor na prvom mestu

Auto presvlake za Ford vozila od pliša donose jedinstvenu kombinaciju komfora, stila i izdržljivosti.

Jedna od glavnih prednosti koju pružaju ove presvlake jeste udobnost. Plišana tkanina je toliko meka da ćete imati osećaj kao da vas obavija dok sedite, čak i tokom višečasovne vožnje. Takođe, ima sposobnost da zadržava toplotu tokom hladnih dana. Istovremeno, omogućava cirkulaciju vazduha, sprečavajući pregrevanje, te je idealna i za tople mesece.

Druga prednost koju vlasnici ističu je trajnost. Iako je pliš delikatna i nežna tkanina na dodir, zapravo je prilično čvrsta i otporna na habanje. Zbog visoke izdržljivosti, auto presvlake od pliša garantuju dugogodišnju upotrebu, bez gubitka mekoće ili oblika.

Idealne za svakog

Pliš je obično napravljen od poliestera. Kako su ova sintetička vlakna često hipoalergena, plišane auto presvlake su pravi izbor za svakog vozača. Posebno su pogodne za one koji su skloni alergijama, kao i za porodice sa malom decom.

Auto presvlake za Ford vozila

Najbolje auto presvlake za Ford vozila od pliša možete pronaći u našem web shop-u. U bogatoj ponudi čekaju vas i kožne auto presvlake, kao i modeli od drugih materijala. Nudimo vam i visokokvalitetne auto presvlake za kamione.