Auto presvlake za Honda vozila

Auto presvlake za Honda vozila su veoma traženi dodatak vlasnika ovog brenda.

Honda je poznati japanski proizvođač automobila, kamiona, motocikala, skutera, quad vozila, ali i generatora, robota, opreme za plovljenja i mlaznjaka. Kompaniju je osnovao Soičiro Honda 1946. godine, najpre, za proizvodnju motorizovanih bicikala.

Sa 12 radnika u prostoriji od 16 m2 Soičiro je stvorio prvi model koji je bio napravljen sa motorom od 50 kubika, uzetim od generatora za radio opremu posle-ratnih vojnih kamiona. Kada su nestale ove zalihe Honda je razvio svoju verziju motora za bicikle. Tako je 1949. godine nastao prvi motocikl kompletno proizveden u kompaniji Honda pod nazivom „Model D“. Da bi se 14 godina kasnije pojavilo i prvo vozilo. Bio je u pitanju „T360“ mini pikap kamion, a nakon njega usledio je i sportski automobil „S500“.

Danas je Honda, uz Mitsubishi, Toyotu i Mazdu, jedan od najvećih japanskih proizvođača automobila. Najpoznatiji modeli su Civic, Jazz, HR-V, CR-V. Imajući ovo u vidu ne čudi što je prodaja auto presvlaka za Honda vozila velikim delom orijentisana upravo na njih.

S obzirom da se auto presvlake za Honda vozila izrađuju od različitih materijala otkrivamo vam kako da održavate svaki od njih.

Auto presvlake za Honda vozila od najlona

Najlon je sintetički materijal veoma popularan za izradu auto presvlaka. Razlog za to leži u činjenici da je izdržljiv, te nije podložan cepanju i istezanju. Nakon deformacije se lako vraća u svoj izvorni oblik. Takođe, na njega ne deluju bakterije koje uzrokuju buđ.

Auto presvlake za Honda vozila

Međutim, najlon je prilično porozan. To znači da vrlo lako sakuplja prljavštinu i ostatke nečistoća svaki put kada vozite automobil. Zbog toga auto presvlake od najlona zahtevaju redovno čišćenje. Srećom, održavanje je veoma jednostavno. Dovoljno je da usisate presvlake, a za dublje čišćenje koristite toplu vodu i blagi deterdžent. Sunđerom nežno istrljajte najlonsku površinu i osušite je čistom krpom.

Auto presvlake za Honda vozila od poliestera

Poliester je još jedna popularna tkanina za automobilske presvlake. Dizajnirana je tako da izgleda kao antilop. Ova meka tkanina je prilično udobna, izdržljiva i otporna na habanje i plesni, ali je malo teža za čišćenje.

Počnite tako što ćete iscediti vlažnu krpu, a zatim upotrebite rastvor za čišćenje namenjen antilop materijalu kako biste uklonili nakupljenu prljavštinu i ostatke. Što češće čistite presvlake od poliestera obezbedićete ne samo trajnost, već i savršeni izgled enterijeru vašeg vozila.

Auto presvlake za Honda vozila od faux kože

Faux koža predstavlja visokokvalitetnu veštačku kožu koja po svojoj strukturi odgovara prirodnoj. Zahvaljujući vernoj imiticaji pruža skupoceni, elegantni izgled, čak i starijim Honda modelima.

Pored odlične estetike, ovaj materijal je veoma lak za održavanje. Da biste očistili presvlake od veštačke kože možete koristiti običnu krpu za prašinu ili usisavač. Dok ćete mrlje na materijalu otkloniti blagim deterdžentom. Nakon toga obavezno sedišta prebrišite čistom suvom krpom.

Kožne auto presvlake za Honda vozila

Auto presvlake od prirodne kože spadaju u najvišu klasu. One su sinonim za besprekornu estetiku i luksuz, te su san mnogih vlasnika četvorotočkaša.

Ipak, morate znati da auto presvlake od kože zahtevaju posebnu negu. Korišćenje neadekvatnih ili jeftinih proizvoda za čišćenje kožnih presvlaka dovešće do njihovog pucanja. Samim tim biće narušen unutrašnjih izgled vašeg vozila, te ćete morati ponovo da uložite u nove presvlake.

Da biste očistili kožne automobilske presvlake koristite čistu krpu kojom ćete uklonili svu površinsku prljavštinu. Tek nakon toga možete nastavite sa čišćenjem upotrebom rastvora koji je posebno namenjen za održavanje kožnih sedišta.

Auto presvlake za Honda vozila

Najbolje auto presvlake za Honda vozila možete pronaći u našem web shop-u.