Auto presvlake za Suzuki vozila

Auto presvlake za Suzuki vozila postale su obavezni dodatak ovim automobilima.

Suzuki je japanski proizvođač automobila, motocikala i vanbrodskih motora osnovan davne 1909. godine. Kompanija se prvobitno bavila proizvodnjom razboja, da bi 1937. godine započela proizvodnju automobila.

Za razliku od Toyote koja se odlučila da kopira američke 6-cilindrične motore, Suzuki je kreirao sopstveni vodom hlađeni motor sa 4 cilindra koji je imao 13 konjskih snaga. Nakon Drugog svetskog rata javila se potreba za povoljnim, ali pouzdanim vozilima. Tako je 1955. godine predstavljen Suzuki Suzulight sa pogonom na prednjim točkovima, nezavisnim vešanjem svih točkova i bregastom osovinom. Ubrzo su se pojavili i Suzuki Fronte 360 i Suzuki Fronte 500, a u narednoj deceniji i čuveni terenac Jimny.

Auto presvlake za Suzuki vozila

Značajan napredak usledio je 80-ih godina kada je Suzuki ostvario saradnju sa kompanijom General Motors, što je otvorilo vrata za širenje na druge kontinente i razvoj prvog SUV vozila.

Danas, Suzuki ponuda kod nas obuhvata najvećim delom Swift, Swift sport, Vitara, Ignis, Jimny i S- Cross modele, te prodaja auto presvlaka velikim delom obuhvata upravo ova Suzuki vozila.

Dodir luksuza dostupan svima

Da li želite da svom vozilu date luksuzni, prefinjeni izgled, ali bez opasnosti od preopterećenja budžeta? Zvuči neverovatno, to možete i postići, zahvaljujući auto presvlakama koje transformišu bilo koji Suzuki automobil ili SUV u upečatljivo vozilo. Dok starim modelima pružaju novi sjaj, kao da su sada izašli sa fabričke trake.

Ništa ne govori o luksuzu kao kožne auto presvlake za Suzuki vozila. Bez obzira da li je u pitanju prava ili fauks koža zagarantovana je udobnost i izdržljivost tako da ne morate da brinite o komforu tokom vožnje dugi niz godina.

Svakako, dašak luksuza i sofisticiranosti se podrazumevaju. Od klasične crne do upadljivih boja – postoji niz opcija koje će vam pomoći da vaša sedišta dobiju izgled kakav ste oduvek želeli. Pri tome ne morate da izdvajate gomilu novca, kao što je to slučaj kod kompletne zamene novim ili restauracije sedišta.

Auto presvlake za Suzuki vozila krase jedinstveni detalji

Ono što izdvaja auto presvlake za Suzuki vozila jesu, pre svega, materijali vrhunskog kvaliteta. Izrađene su od nekoliko slojeva tkanina ili kože sa specijalnim sunđerima i ojačanim bočnim delovima tako da pružaju maksimalnu udobnost. Ujedno, savršeno prianjaju sedištima, bez ikakvih nabora i deformisanja što stvara vizuelni efekat originalnog materijala sedišta.

Druga važna karakteristika jeste bezbednost. Za razliku od drugih vrsta, ove auto presvlake su kompatibilne sa vazdušnim jastucima, čime je obezbeđeno njihovo nesmetano aktiviranje.

Pored vrhunskih materijala auto presvlake za Suzuki vozila krase i jedinstveni detalji. Kombinacija dve ili više boja daće atraktivni izgled, podižući estetiku čitavog enterijera vozila na viši nivo. Dok ukrasni šavovi ili veženi detalji privlače dodatnu pažnju, posebno ako ih prilagodite boji elemenata sa instrument table.

Auto presvlake za Suzuki vozila

Najbolje auto presvlake za Suzuki vozila čekaju vas u našoj bogatoj ponudi. Ovde možete pronaći i modele za džipove, kombi vozila, kao i auto presvlake za kamione.