Auto presvlake za Kia vozila

Auto presvlake za Kia vozila su nezamenjivi deo enterijera ovih automobila.

Kia Corporation osnovana je 1944. godine kao proizvođač čeličnih cevi i delova za bicikle. Sedam godina kasnije proizveo je prvi korejski domaći bicikl pod nazivom Samchully. U narednim godinama kompanija je proširila proizvodnju na male motocikle sa licencom Honde i kamione sa licencom Mazde, da bi od 1974. godine započela i proizvodnju automobila.

Prvi model koji se pojavio zvao se Kia Brisa. Ubrzo je sklopljen ugovor sa Peugeotom i Fiatom o zajedničkoj proizvodnji modela kao što su Peugeot 604 i Fiat 13, a zatim i sa Fordom.

Početkom 90-ih Kia vozila doživela su ekspanziju među vozačima zahvaljujući niskoj ceni, odličnom kvalitetu i prodoru na američko tržište. Danas je drugi po veličini južnokorejski proizvođač automobila, odmah iza Hyundaija, sa više desetina modela putničkih vozila. Najprodavaniji su Rio, Stonic, Sorento, Sportage, Optima i Forte, Ceed, te i prodaja auto presvlaka za Kia vozila najvećim delom obuhvata ove modele.

Auto presvlake za Kia vozila podariće novi izgled vašem autu

Izgled unutrašnjosti automobila podjednako je važan kao njegova spoljašnjost. I dok se ogrebotine na farbi mogu jednostavno sanirati, pohabana sedišta ne mogu se tako lako zanemeniti novim, jer zahtevaju veći budžet. Srećom, narušena estetika može se popraviti dodavanjem auto presvlaka.

Auto presvlake za Kia vozila

Auto presvlake za Kia vozila ne samo da će sakriti izbledelu boju originalnih tkanina, već i mrlje koje niste uspeli da skinete čak i nakon više pranja. Uspešno će sakriti i pocepane delova, kao i sva druga oštećenja tako da će vaš četvoročkaš izgledati kao da je upravo sišao sa fabričke trake.

Osim besprekorne estetike, presvlake pružaju mogućnost jedinstvenog dizajna, koji je potpuno prilagođen stilu i bojama automobila, kao i vašim ličnim željama. Naime, na tržištu su dostupni modeli od različitih materijala i boja, te lako možete pronaći kombinaciju koja vam odgovara.

Posebno uživanje u vožnji

Komfor u toku vožnje je neophodan, naročito vozačima koji više sati provode na putevima. S obzirom da sedišta trpe pritisak težine tela vremenom može doći do njihove deformacije, što dovodi do smanjenja udobnosti. Samim tim i do pojave bolova i ukočenosti. Ovaj problem možete rešiti postavljanjem auto presvlaka.

Auto presvlake za Kia vozila

Najbolje auto presvlake su dizajnirane tako da su savršeno kompatibilne Kia vozilima, te je gotovo nemoguće primetiti da su sedišta presvučena njima. Dolaze sa višeslojnom tkaninom, specijalno ojačanim delovima i fleksibilnim sunđerom. Na taj način je eliminisana pojava deformacije i habanje u dužem vremenskom periodu.

 Auto presvlake za Kia vozila daju dodatnu vrednost automobilu

Postavljanjem auto presvlake zaštitićete sedišta, te kada odlučite da prodate svoje vozilo možete obezbediti dodatnu vrednost.

Potencijalni kupci videće da je auto očuvan i da ste vodili računa o njemu, te da je sveukupno u dobrom stanju. Ova dodatna vrednost daće vam prednost u odnosu na konkurente te ćete dobiti dobru cenu prilikom prodaje.

Tekstilne i kožne auto presvlake za Kia vozila čekaju vas u našem web shop-u. Ovde možete pronaći modele i za druge brendove, kao i auto presvlake za kamione.