Auto presvlake za Seat vozila

Auto presvlake za Seat vozila ulepšaće unutrašnjost vašeg četvorotočkaša.

Iako je Španija danas jedna od vodećih zemalja u Evropi po proizvodnji automobila, u prvoj polovini 20. veka drastično je zaostajala u odnosu na druge države. Da bi pokrenula automobilsku industriju španska banka zajedno sa određenim kompanijama osnovala je Iberijsko društvo za automobilski turizam sa ciljem da se stvori domaći proizvođač automobila. Međutim, Drugi svetski rat je usporio planove, te je Seat osnovan 1950. godine, kao prva automobilska kompanija u Španiji.

Već naredne godine potpisan je ugovor sa Fiatom. Zahvaljujući iskustvu italijanskog brenda u proizvodnji 1953. godine je predstavljen prvi automobil pod nazivom Seat 1400. U narednim godinama Seat je napredovao, te su se pojavili novi modeli. Takvi su Seat 1200 Sport, Seat 850 Sport i Seat 600, koji je postao simbol španskog remek dela u automobilizmu.

Nakon naftne krize i usled nedostatka sredstava za veća ulaganja raskinuta je saradnja sa Fiatom, da bi 1982. godine potpisan licencni sporazum sa Volkswagenom, što je označilo novu eru u proizvodnji.

Auto presvlake za Seat vozila

Danas, najpoznatiji modeli su Ibiza, Leon, Arona, Ateca, Toledo, Tarraco, te i prodaja auto presvlaka za Seat u najvećoj meri obuhvata ove automobile.

Kako da enterijer vašeg vozila učinite luksuznijim?

Ma koliko vodili računa o farbi i farovima na automobilu, najveći stepen oštećenja „trpe“ sedišta. Ona su izložena ne samo jakim sunčevim zracima u vrelim letnjim danima i prašini sa puteva, već i težini tela vozača i putnika. Imajući ovo u vidu ne čudi što sedišta na automobilu vremenom postaju vidljivo izbledela, iskrzana sa jasno vidljlivim tragovima fleka i oštećenja. Posledica toga jeste stariji izgled automobila.

S obzirom da je kupovina novog, kao i restaruracija starog sedišta veliki trošak, koji mnogi vozači ne mogu da priušte, rešenje donose auto presvlake za Seat vozila.

Ništa ne govori o luksuzu kao kožne auto presvlake. Koža je skupoceni materijal koji daje dašak elegancije i sofisticiranosti svakom vozilu. Ujedno, pruža neverovatnu udobnost dugi niz godina, jer spada u veoma izdržljive materijale. Ne morate brinuti o stalnom izdvajanju novca za nabavku novih. Od klasične crne i sive, preko atraktivnih crvenih i žutih nijansi, pa do verzija od prevrnute kože –  na raspolaganju su vam brojni modeli tako da ćete lako postići izgled koji želite, bez dodatnog preoterećena budžeta.

Jedinstveni detalji u enterijeru vozila

Mnogi vozači žele da svom autu daju upečatljiv izgled kojim će se izdvojiti u saobraćaju. Upravo tu mogućnost pružaju auto presvlake za Seat vozila.

Izrađene su od visokokvalitetnih tkanina koje već pri prvom pogledu privlače pažnju svojom prefinjenom formom. Dok jedinstveni vez ili luksuzni štep prilagođen bojama na instrument tabli ili karoseriji savršen su način da personalizujete svoj automobil. Za one koje žele da daju lični stil tu je kombinacija 2 ili više tkanina. Bez obzira da li izaberete spoj „mirnijih“ tonova crne i braon, otmene bež i crne ili, pak, dinamične nijanse narandžaste na crnoj osnovi, budite sigurni – auto presvlake će vaš Seat automobil pretvori od prosečnog u izuzetan.

Auto presvlake za Seat vozila

Najbolje auto presvlake za Seat vozila možete pronaći u našem web shop-u. U bogatoj ponudi nalaze se i modeli za druge brendove, kao i auto presvlake za kamione.