Auto presvlake za Peugeot vozila

Auto presvlake za Peugeot vozila nezamenjivi su dodatak enterijeru automobila.

Peugeot je francuski proizvođač automobila razvijen iz porodične kompanije. Naime, porodica čije ime nosi 1810. godine započela je proizvodnju čelika. Sredinom 19. veka Émile Peugeot odlučio je da lav bude zaštitni znak brenda. Kao simbol vrhunskog kvaliteta za koji se kompanija zalagala, lav je i danas deo njenog logotipa.

Krajem 19. veka došlo je do proširivanje proizvodnje. Nakon bicikala i motocikala, 1889. godine pojavio se i prvi automobil. U pitanju je bilo vozilo sa 3 točka koje je pokretano parnom mašinom. Vrlo brzo koncept rada na principu parne mašine je napušten. Novi model automobila imao je 4 točka i koristio je motor koji je napravljen po Daimler licenci.

Nakon Prvog svetskog rata, 1929. godine, razvijen je novi automobil Peugeot 201. Upravo je ovaj model postavio osnovu za imena narednih vozila. Tako da danas putnička vozila nose u svom nazivu ime brenda i trocifreni broj sa nulom u sredini.

S obzirom da prodaja auto presvlaka za Peugeot vozila obuhvata veliki deo tržišta, otkrivamo vam tri vodeća trenda u ovoj godini.

Intenzivne boje za moćan efekat

Kada je reč o unutrašnjosti automobila, izgled sedišta igra sve veću ulogu u izboru vozila. Zbog toga se velika pažnja posvećuje osmišljavanju novih trendova auto presvlaka. Za razliku od ranijih godina, kada su vladale isključivo crne i sive monohromatske nijanse, u 2023. godini dizajn, kreativnost i smeli stilovi su u prvom planom.

Auto presvlake za Peugeot vozila

Jarke boje, poput crvene, bordo i žute, daju osvežen izgled, unoseći dodatnu dozu energije. Vozači kojima su ove nijanse previše upadljive mogu da izaberu „mirnije“ tonove sa kontrastnim šavovima. Kombinacija crne osnove i šavova u crvenoj ili narandžastoj boji podariće vašem vozilu jedinstven izgled koji će privući poglede prolaznika.

Spoj različitih materijala

Jedan od glavnih trendova ove godine jeste miks 2 ili više materijala. Obično je to prirodna, prevrnuta ili fauks koža kojoj su dodati detalji od skupocenih tkanina.

Naizgled sasvim suprotni, ovi materijali donose unikatni dizajn. On oslikava snagu kože i prefinjenost žakarda, pike tkanine ili pliša. Rezultat smele kombinacije jesu presvlake koje plene sofisticiranošću, dajući vozilu sasvim novu dimenziju. Ujedno, unose dozu luksuza i u stara vozila, jer kožne auto presvlake predstavljaju najvišu klasu kvaliteta.

Auto presvlake za Peugeot vozila u plavoj boji

Porast hibridnih i električnih vozila na tržištu uveo je u svet automobilske industrije plave akcente. Pored plavog osvetljenja, koji je postao pravi mejnstrim, tu su i niz drugih detalja. U skladu sa tim pojavile su se i auto presvlake u plavoj boji.

Ne samo da su neverovatno trendi, već naglašavaju i posvećenost vlasnika automobila za očuvanje čistog vazduha i voda. Dodatna prednost leži u činjenici da obuhvataju, zaista, širok spektar nijansi. Počev od svetle nebo plave, preko jarko plave, pa do intenzivne kraljevske – na raspolaganju vam je mnoštvo prelepih tonova presvlaka, te ćete lako pronaći onu koja odgovara stilu vašeg automobila.

Auto presvlake za Peugeot vozila

Najbolje auto presvlake za Peugeot vozila možete pronaći u našem web shop-u. U bogatoj ponudi čekaju vas i modeli za druge brendove, kao i auto presvlake za kamione.