Auto presvlake za Subaru vozila

Auto presvlake za Subaru vozila su obavezni dodatak enterijeru ovih vozila.

Subaru je japanski proizvođač automobila. Osnovan je nakon Drugog svetskog rata. Naime, 50-ih godina Fuji Heavy Industries je podeljena na više manjih kompanija. Jedan od njih bio je zadužen za automobilsku industriju.

Tadašnji izvršni direktor Kendži Kita započeo je razvoj prvog modela automobila. Prvi prototip, pod imenom P-1, završen je 1954. godine. Ovaj model se vrlo brzo pokazao izuzetno udobnim i efikasnim za vožnju, te je Kendži radni naziv preimenovao u Subaru 1500. I sama kompanija je ponela isto ime, što na japanskom označava zvezdano jato Plejade ili „Sedam sestara“. Prema tradiciji jedna od njih je bila nevidljiva, te na logou kompanije se nalazi samo 6 zvezdica.

Već 1957. Subaru je predstavio novi automobil – Subaru 360. Zatim i model 1000 sa kojim je predstavljen bokser motor. Upravo po upotrebi bokser motora u vozila iznad 1.500 kubika ova kompanija je postala prepoznatljiva u svetu.

Danas, na našem tržištu najzastupljeniji su Legacy, Tribeca, Impreza, Forester i Outback. Samim tim se i prodaja auto presvlaka za Subaru najvećim delom zasniva na ovim modelima.

Auto presvlake za Subaru vozila prefinjenog dizajna

Auto presvlake se prave od različitih materijala. Među tkaninama posebno mesto zauzimaju modeli od somota.

Auto presvlake za Subaru vozila

U pitanju je tkanina karakteristične rebraste teksture. Pravi se od rezanih niti koje su ravnomerno raspoređene, sa kratkom gustom gomilom. Ovo daje materijalu prepoznatljiv mekši osećaj, sličan baršunu. U prošlosti, somot se obično pravio od svilenih niti. Danas, sa razvojem tehnologije, izrađuje se od niti lana, pamuka, vune i sintetičkih vlakana.

Zahvaljujući načinu izrade somotne auto presvlake za Subaru vozila imaju sofisticiranu formu. Krasi ih izuzetan kvalitet koji čini unutrašnjost prijatnom.

Ako ikada primetite da sedišta vašeg vozila izgledaju istrošeno ili, pak, dosadno, presvlake od ovog materijala su dovoljne da transformišu čitav automobil. Dok osećaj nežnosti pod prstima vas poziva da utonete u udobnost sedišta, koja će vas pratiti čak i nakon više sati vožnje.

Auto presvlake za Subaru vozila traju godinama

Ljudi imaju tendenciju da misle da je mekana priroda somota previše delikatna da bi presvlake trajale. Naprotiv, somot je veoma izdržljiva tkanina. Razlog tome jesu slojevi niti isprepletanih zajedno tako da daju čvrst, kompaktni, nerastegljiv materijal. Samim tim auto presvlake od somota garantuju višegodišnju postojanost.

Tekstura somota „otežava“ da se bilo šta zakači za presvlaku, uključujući prljavštinu, pa i kandže ljubimaca. Zbog toga se one posebno preporučuju porodicama sa malom decom, kao i vlasnicima ljubimaca koji često sa njima putuju automobilom.

Auto presvlake od somota uvek su u trendu

Somotne auto presvlake pružaju savršenu ravnotežu između glamuroznog i modernog. Unose dozu luksuznog, ali ne i pretencioznog, te nije čudo što su ključni trend ove sezone.

Međutim, presvlake od somota su mnogo više od aktuelnog trenda. Svojim raskošnim dizajnom sinonim su za bezvremensku eleganciju. Zato su oduvek bile favorit za ljude koji žele da unesu malo šarma u enterijer automobila.

Auto presvlake za Subaru vozila

Najbolje auto presvlake za Subaru vozila od somota možete pronaći u našem web shop-u. U bogatoj ponudi čekaju vas i kožne auto presvlake, kao i auto presvlake za kamione.