Auto presvlake za Opel vozila

Auto presvlake za Opel vozila postale su obavezni dodatak njihovog enterijera.

Opel je nemački proizvođač automobila sa sedištem u Riselshajmu. Kompaniju je osnovao Adam Opel 1862. godine. Prvobitno se bavila proizvodnjom šivaćih mašina. Dve decenije kasnije počela je i proizvodnja bicikala, te je 1886. godine predstavila prvi bicikl pod nazivom „Velosiped“, da bi se 1899. godine preorjentisala na proizvodnju automobila.

Prvi automobil proizveden je po licenci Lucmana i nazvan „Opel-Lucman“. Međutim, 2 godine kasnije ova saradnja je prekinuta, te je potpisan licencni ugovor sa automobilskom industrijom „Darak S.A“. Novo partnerstvo donelo je nove modele, koji su bili sastavljeni od Opelove karoserije na Darakovoj šasiji i pokretani pomoću motora sa 2 cilindra.

Značajan korak za Opel dogodio se 1929. godine kada je kompanija postale deo General Motors koncerna. Danas, proizvodni program obuhvata 11 modela, od kojih su najpoznatiji Astra, Corsa, Combo, Grandland i Crossland.

S obzirom da prodaja auto presvlaka za Opel vozila obuhvata modele napravljene od tkanine i kože, jedno od glavnih pitanja jeste izbor materijala.

Kožne ili platnene auto presvlake za Opel vozila u pogledu pristupačnosti

Kožne auto presvlake za Opel vozila krasi prefinjeni dizajn koji u trenu pretvara i starije automobile u luksuzne sa zadivljujućim enterijerom. Imajući ovo u vidu one opravdano spadaju u najvišu klasu, a mnogi vozači ih smatraju prestižom u auto svetu. Znajte da luksuz dolazi po određenoj ceni, te ćete za kožne presvlake morati da izdvojite veći budžet u odnosu na one koje su napravljene od jeftinih tkanina.

Auto presvlake za Opel vozila

Ukoliko raspolažete sa manjim iznosom novca, budite bez brige. Zahvaljujući razvoju tehnologije i upotrebi različitih tkanina, uključujući skupocene poput pliša i engleskog žakarda, možete dobiti vrhunsku estetiku u automobilu po povoljnijoj ceni. Ujedno, imate veću mogućnost kombinovanja materijala i dezena tako da dizajn u potpunosti prilagodite svom stilu.

Da li se lakše održavaju kožne ili platnene auto presvlake za Opel vozila?

Pored izdržljivosti, koju mora da garantuju, lako održavanje je još jedna obavezna karakteristika presvlaka za automobile.

Koža je izuzetno otporan materijal na sve vrste nečistoća. Takođe, veoma je jednostavan za čišćenje. Dovoljno je da obrišite prosutu tečnost ili da usisate mrvice i prašinu sa njih. Ipak, za besprekorni sjaj morate periodično da nanesete specijalno sredstvo za čišćenje.

Za razliku od njih, presvlake od tkanina imaju tendenciju da upijaju mrlje, pa i znoj ljudi, ali se veoma lako mogu skinuti sa sedišta i oprati običnim praškom, bez potrebe za upotrebom ikakvih specijalnih proizvoda.

Da li su komfornije kožne ili platnene auto presvlake?

I kožne i platnene presvlake mogu biti podjednako udobne. Razlog neverovatnog komfora krije se u njihovom dizajnu. Najsavremenije verzije karakteriše ergonomska forma sa višeslojnim materijalom i dodatnim ojačanjem, kao i savršeno prianjanje koje eliminiše klizenje i stvaranje nabora, tako da je obezbeđena maksimalna udobnost čak i tokom višečasovne vožnje.

Auto presvlake za Opel vozila

Najbolje auto presvlake za Opel vozila, kako kožne, tako i platnene, možete pronaći u našem web shop-u. U bogatoj ponudi nalaze se i modeli za druge brendove, kao i auto presvlake za kamione.